Clătită Italiană De Cartofi

Clătită Italiană De Cartofi
Nevoie de o felul principal vegetarian? Clătita italiană de cartofi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 453 calorii, 19g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Este perfect pentru Hanuka. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare evreiască. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de făină, ou, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Dunkers De Clătite Italiene, Aperitive Cu Clătite De Cartofi, și Clătită Cu Cartofi Parmezan.

Instrucțiuni

1
Clătiți cartoful ras în apă rece; se scurge bine. Într-un castron, combinați cartoful, ceapa, făina, oul, busuiocul, oregano, sarea și piperul. Într-o tigaie, încălziți uleiul; adăugați amestecul de cartofi. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mic timp de 5-7 minute sau până se rumenesc. Rândul său,; se presara cu branza. Acoperiți și gătiți la foc mic cu 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții1
Scor De Sănătate22
Revista