Clătită crocantă de cartofi cu mere și brânză de capră

Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Clătita crocantă de cartofi cu mere și brânză de capră ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 489 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, muștar din cereale integrale, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Sosuri crocante de cartofi (Bărci masa) cu Salsa, brânză de capră și el, Pene crocante de cartofi prăjiți cu dovlecei, linte și brânză de capră, și Salată de burger cu somon curry împachetări cu paie crocantă de cartofi dulci + brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie grea la foc mediu. Într-un bol de amestecare, aruncați cartofii cu jumătate din untul topit. Împărțiți amestecul de cartofi în 18 porții egale, făcând o movilă mică cu fiecare.
Adăugați untul topit rămas în tigaie și încălziți. Aruncați cu grijă movilele în untul încălzit și prăjiți aproximativ 5 minute pe fiecare parte sau până când sunt crocante. (Rețineți că gătitul lent este mai bun decât rapid; gătitul rapid la cald poate arde prăjiturile de cartofi, mai degrabă decât să le crocante).
Îndepărtați prăjiturile de cartofi pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pentru a face sosul, încălziți oțetul de cidru și șalotele într-o cratiță la foc mediu. Reduceți oțetul cu 2/3; reducerea finită trebuie să fie la fel de groasă ca siropul.
Adăugați cidrul de mere și reduceți la jumătate.
Adăugați smântâna, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 15 minute.
În timp ce crema fierbe, asamblați prăjiturile cu cartofi după cum urmează: într-un vas rezistent la cuptor, Faceți 6 stive, fiecare 3 prăjituri înalte, începând fiecare stivă cu o prăjitură cu cartofi, topind-o cu o felie de brânză de capră, așezând o păpușă de mere pe brânză și continuând să stratificați prăjiturile, brânza și merele până când toate stivele sunt finalizate. Apoi introduceți vasul la cuptor pentru aproximativ 8 minute pentru a reîncălzi.
Chiar înainte de servire, amestecați muștarul și 3 linguri de arpagic în sos și lingurați puțin pe fiecare farfurie de servire.
Așezați un teanc de tort de cartofi deasupra sosului și terminați fiecare teanc cu o altă păpușă de mere.
Garnisiți cu arpagicul rămas.