Clătite Fantomă Condimentate

Clătite Fantomă Condimentate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătitele fantomă condimentate. O porție conține 235 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Dacă aveți la îndemână frișcă, scorțișoară măcinată, amestec original și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Clătite Fantomă Condimentate, Clătite Cu Dovleac Condimentate, și Clătite Condimentate Cu Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți tigaia mare sau grătarul la foc mediu-mare, ungând dacă este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, zahărul granulat, scorțișoara, cuișoarele, nucșoara și ghimbirul. Se amestecă ouăle și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
ScorțișoarăScorțișoară
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Pentru fiecare clătită, turnați 1/4 cană de aluat pe plita fierbinte. Gatiti pana cand clocoteste deasupra si asezati-va pe margini. Rândul său,; gatiti cealaltă parte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Pentru a face fantome de frișcă, bateți frisca până se îngroașă. Adăugați încet zahăr pudră și continuați să bateți până la vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
CremăCremă
5
Transferați frisca în punga de decorare. Pipe fantome deasupra stivelor de clătite și aderă 2 chipsuri de ciocolată pentru ochi pe fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
FrișcăFrișcă
6
Se servește cu sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista