Clătite De Cartofi Parmezan
Reteta de clatite de cartofi parmezan este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă servește 4 și costă 1,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 305 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este mare. Încercați Clătite de cartofi și praz, Clătită Elvețiană De Cartofi, și Clătită cu cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cele 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare (cu diametrul de 12 inci) antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți până se înmoaie și parfumat, aproximativ încă 2 minute. Condimentează amestecul de ceapă cu sare și piper.
Transferați amestecul de ceapă într-un castron mare și dați deoparte. Rezervați tigaia.
Între timp, radeți cartofii într-un robot de bucătărie folosind lama de fixare a grătarului. Folosiți un prosop de bucătărie pentru a ajuta la stoarcerea apei din cartofii rași.
Adăugați cartofii în castron cu amestecul de ceapă.
Adăugați parmezanul și busuiocul. Se amestecă pentru a combina și se condimentează cu sare și piper suplimentar, după gust.
Încălziți uleiul de măsline rămas la foc mare în aceeași tigaie care a fost folosită pentru a găti ceapa. Când tigaia este fierbinte, dar nu fumează, adăugați amestecul de cartofi. Folosiți o spatulă pentru a apăsa amestecul în jos în tigaie ferm și uniform. Întoarceți focul la mediu și gătiți amestecul de cartofi până când fundul este maro auriu și clătita se poate mișca în tigaie, aproximativ 12 până la 15 minute. Reduceți focul la mediu-scăzut dacă clătita se rumeneste prea repede pe alocuri.
Așezați o farfurie mare deasupra clătitei și răsturnați clătita din tigaie. Întoarceți căldura pe tigaie înapoi la mare. Când tigaia este fierbinte, glisați clătita înapoi în tigaie și gătiți până când fundul este auriu și este gătit, aproximativ 12 până la 15 minute. Glisați clătita pe un platou de servire, feliați și serviți.