Clătite cu pere de zahăr brun și sos de Fudge
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătite cu pere de zahăr brun și sos de Fudge. O porție conține 310 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Saut Pere De Zahăr Brun, Chili-zahăr brun Delicata Squash cu pere, și Cheesecake cu zahăr brun fără coacere cu pere condimentate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați laptele, făina, ouăle, zahărul și sarea în blender. Se amestecă până se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale blenderului, aproximativ 2 minute.
Adăugați 1 lingură de unt topit și amestecați 30 de secunde. Acoperiți și refrigerați aluatul de crep în recipientul blenderului cel puțin 1 oră și până la 4 ore. Reblend aluat 15 secunde.
Încălziți tigaia antiaderentă cu fundul cu diametrul de 8 inci la foc mediu-mare.
Se toarnă 1/4 cană de aluat în tigaie, înclinând rapid tigaia pentru a acoperi uniform fundul. Gatiti pana cand partea de sus a crepului apare uscata si partea de jos este aurie, desfacand marginile crepului cu spatula, aproximativ 45 de secunde. Întoarceți crepa; gătiți până când apar pete maronii pe fund, aproximativ 30 de secunde.
Transferați pe placă. Sus cu folie de plastic. Repetați cu aluatul rămas, periați tigaia cu mai mult unt după cum este necesar, stratificând crepele fierte între foile de folie de plastic. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți cu plastic; rece.)
Ungeți foaia de copt cu unt topit.
Așezați 1 crep pe foaia de copt pregătită.
Așezați 3 felii de pere calde de zahăr brun una lângă alta pe un sfert de crep, permițând feliilor de pere să se extindă ușor peste marginea crepului. Îndoiți crepul în jumătate peste felii de pere.
Așezați încă 3 felii de pere pe crep deasupra primelor 3 felii. Îndoiți crepul în jumătate peste pere, formând formă triunghiulară. Repetați cu 5 clătite și felii de pere.
Ungeți crepele cu o parte din lichidul de gătit din pere.
Coaceți crepele doar până când sunt încălzite și aurii, urmărind îndeaproape pentru a evita arderea, aproximativ 1 1/2 minute.
Transferați pe plăci. Aranjați orice felii de pere rămase deasupra crepelor. Lingura pere gătit lichid peste.
Așezați lingura de înghețată alături.
Stropiți cu sos cald de Fudge.
Serviți, trecând sosul rămas separat.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur]()
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Halat rubiniu profund, arome intense de fructe de pădure negre, pâine prăjită, condimente și vanilie. Proaspăt și fructat în gură cu taninuri catifelate și un finisaj frumos.Amestec: 85% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Malbec, 5% Petit Verdot