Clătite cu pere de zahăr brun și sos de Fudge

Clătite cu pere de zahăr brun și sos de Fudge
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătite cu pere de zahăr brun și sos de Fudge. O porție conține 310 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Saut Pere De Zahăr Brun, Chili-zahăr brun Delicata Squash cu pere, și Cheesecake cu zahăr brun fără coacere cu pere condimentate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați laptele, făina, ouăle, zahărul și sarea în blender. Se amestecă până se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale blenderului, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați 1 lingură de unt topit și amestecați 30 de secunde. Acoperiți și refrigerați aluatul de crep în recipientul blenderului cel puțin 1 oră și până la 4 ore. Reblend aluat 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Încălziți tigaia antiaderentă cu fundul cu diametrul de 8 inci la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Ungeți cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Se toarnă 1/4 cană de aluat în tigaie, înclinând rapid tigaia pentru a acoperi uniform fundul. Gatiti pana cand partea de sus a crepului apare uscata si partea de jos este aurie, desfacand marginile crepului cu spatula, aproximativ 45 de secunde. Întoarceți crepa; gătiți până când apar pete maronii pe fund, aproximativ 30 de secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Transferați pe placă. Sus cu folie de plastic. Repetați cu aluatul rămas, periați tigaia cu mai mult unt după cum este necesar, stratificând crepele fierte între foile de folie de plastic. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți cu plastic; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CrepeCrepe
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
7
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
8
Ungeți foaia de copt cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Așezați 1 crep pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Așezați 3 felii de pere calde de zahăr brun una lângă alta pe un sfert de crep, permițând feliilor de pere să se extindă ușor peste marginea crepului. Îndoiți crepul în jumătate peste felii de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
PerePere
11
Așezați încă 3 felii de pere pe crep deasupra primelor 3 felii. Îndoiți crepul în jumătate peste pere, formând formă triunghiulară. Repetați cu 5 clătite și felii de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
PerePere
12
Ungeți crepele cu o parte din lichidul de gătit din pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
PerePere
13
Coaceți crepele doar până când sunt încălzite și aurii, urmărind îndeaproape pentru a evita arderea, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
14
Transferați pe plăci. Aranjați orice felii de pere rămase deasupra crepelor. Lingura pere gătit lichid peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
PerePere
15
Așezați lingura de înghețată alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
16
Stropiți cu sos cald de Fudge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
SosSos
17
Serviți, trecând sosul rămas separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Halat rubiniu profund, arome intense de fructe de pădure negre, pâine prăjită, condimente și vanilie. Proaspăt și fructat în gură cu taninuri catifelate și un finisaj frumos.Amestec: 85% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Malbec, 5% Petit Verdot
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista