Clătite cu ouă cu unt de arțar Rom burniță

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătitele de ouă cu Rom de unt de arțar. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 116 calorii. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați unt, nucșoară măcinată, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 146 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort de morcovi clătite cu brânză cremă de arțar, Clătite cu tort de morcovi cu brânză cremă de arțar și nuci pecan prăjite, și Clătite Bananan și Pecan cu unt de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță de 2 litri la foc mediu. Se amestecă romul rămas cu unt de arțar
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura; fierbeți 2 minute, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc. Acoperiți și păstrați cald.
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele, cu excepția cu sârmă, până când se amestecă bine.
Se încălzește grătarul la 375 F. sau tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. (Pentru a testa griddle, se presara cu cateva picaturi de apa. Dacă bulele sar în jur, căldura este potrivită.)
Periați cu ulei vegetal dacă este necesar (sau pulverizați cu spray de gătit înainte de încălzire).
Pentru fiecare clătită, turnați puțin mai puțin de 1/4 cană de aluat pe plita fierbinte. Gatiti 2 pana la 3 minute sau pana cand se fierbe deasupra si se usuca in jurul marginilor. Întoarceți; gătiți cealaltă parte până se rumenesc în jurul marginilor.
Serviți clătite cu Rom de unt de arțar
Burniță; se presara cu nucsoara.