Clatite Dulci De Piersici
Clătitele dulci de piersici ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 1. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1803 calorii, 48G de proteine, și 70g de grăsime pe porție. Este adus la tine de retetele mele. 73 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, piersici, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Încercați Clătite de piersici fără Gluten cu Topping de piersici, Clătite de piersici cu sirop de arțar de piersici pentru # SundaySupper, și Clătite Cu Plăcintă Cu Piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti impreuna primele 6 ingrediente intr-un castron mare.
Bateți împreună zeama, ouăle și untul topit într-un castron mediu.
Adăugați amestecul de zară în amestecul de făină și bateți până se combină.
Topiți o cantitate mică de unt cu ulei pe o plită sau o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Așezați 3 pene de piersici pentru fiecare clătită pe grătar; începând de la marginea exterioară a feliilor de piersici, turnați cu grijă 1/4 cană de aluat peste fiecare grup de felii pentru a forma un cerc.
Gatiti clatite 3-4 minute sau pana cand blaturile sunt acoperite cu bule si marginile arata uscate si fierte. Întoarceți și gătiți alte părți 2 până la 3 minute sau până devin aurii.
Transferați pe o foaie de copt; păstrați cald într-un cuptor de 300. Repetați procedura cu feliile de piersici rămase și aluatul, adăugând mai mult unt și ulei la grătar, după cum este necesar.
Notă:Am testat cu făină de grâu moale universală de crin alb.
* 2 piersici medii, necojite și tăiate cubulețe, pot fi înlocuite. Se amestecă în aluat la sfârșitul pasului gătiți clătitele conform instrucțiunilor, folosind 1/4 cană de aluat pe clătită.