Clatite de cartofi dulci cu Caviar
Clătitele cu cartofi dulci cu Caviar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 40 de calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână smântână, ceapă verde, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Rețete similare includ Clatite de cartofi dulci cu Caviar, Clatite De Cartofi Cu Caviar, și Clatite de cartofi cu somon afumat, Caviar si crema de marar.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii dulci intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca ferme, aproximativ 15 minute.
Se scurge și se dă la frigider până la rece, cel puțin 2 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte; Păstrați la frigider.)
Tapetați foaia mare de copt cu hârtie pergament. Se curăță cartofii și se rumenesc grosier într-un castron mare. Se amestecă ceapa verde.
Bateți ouăle, făina, sarea și piperul într-un castron mic. Se amestecă ușor în amestecul de cartofi. Formați amestecul în 48 de bile de mărimea nucului; transferați pe foaia de copt pregătită. (Se poate face cu 6 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Așezați 8 bile de cartofi în tigaie, apăsând ușor fiecare cu spatula pentru a aplatiza la 1 Diametru de 1/2 inch. Gatiti pana cand clatitele sunt bogate in maro auriu, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Repetați cu bilele de cartofi rămase, adăugând mai mult ulei în tigaie, dacă este necesar.
Transferați clătitele pe platou. Se acoperă fiecare cu 1 linguriță smântână și 1/4 linguriță caviar.
Se servește cald sau la temperatura camerei.