Clatite De Cartofi
Clătitele de cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 20 și costă 32 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și vegetariană are 170 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime per portie. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Hanuka. Un amestec de ulei de măsline, usturoi, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Cartofi (Clătite Cu Cartofi Indieni Umplute Cu Carne), Latkes Crocante De Cartofi (Clătite De Cartofi), și Clatite De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Radeți 5 dintre cartofi pe cele mai mari găuri ale unei răzătoare de cutie. Aruncați cartofii cu oțetul și puneți-l într-o strecurătoare de plasă.
Așezați câteva farfurii deasupra cartofilor și cântăriți cartofii în jos pentru a încerca să stoarceți excesul de apă.
Lăsați să stea cel puțin 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Tăiați restul de 3 cartofi în 6 bucăți fiecare.
Puneți-le într-o cratiță cu usturoiul. Acoperiți cartofii cu apă cu aproximativ 1 inch. Condimentează apa generos cu sare. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se fierbe până se înmoaie furculița, 10 până la 12 minute. Se strecoară și, în timp ce cartofii sunt încă fierbinți, se trec printr-o moară de alimente sau se amestecă cu un masher de cartofi.
Combinați cartofii rași și piureul de cartofi. Într-un vas mic, bateți cele 2 ouă și adăugați la amestecul de cartofi. Se condimentează cu sare.
Înveliți o tigaie mare sau o tigaie din fontă cu ulei de măsline și aduceți la foc mediu. Faceți un patty de 3 inci cu amestecul de cartofi, gătiți-l și mâncați-l pentru a vă asigura că amestecul de cartofi este condimentat perfect. Re-sezon, dacă este necesar.
Lucrând în loturi, faceți și gătiți toate clătitele, până când sunt maro și crocante și fierte, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Ștergeți clătitele pe prosoape de hârtie și presărați cu sare. Țineți o tavă pentru a menține cald în cuptor până la servire.