Ragu Bolognese clasic ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 726 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, ceapă, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi considerat destul de scump, costând în jur $3.87 pe portie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Ragul de sos Bolognese (sos Bolognese), Sos bolognez (Ragu Bolognese), și Ragu Bolognese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapă, țelină și morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
3
Se sotează până se înmoaie, 8-10 minute.
4
Adăugați carne de vită, vițel și pancetta; sotati,despartindu-va cu dosul unei linguri, pana candbrowned, aproximativ 15 minute.
Adăugați 2 1/2 căni de stoc și pastă de roșii;se amestecă pentru a se amesteca. Reduceți căldura la foarte scăzut și fierbeți ușor, amestecând ocazional,până când aromele se amestecă, 1 1/2 ore. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pasta De Tomate
Stoc
7
Aduceți laptele la foc mic într-o cratiță mică; adăugați treptat lasos. Acoperiți sosul cu capacul ușor întredeschis și fierbeți la foc mic,amestecând ocazional, până când laptele este absorbit, aproximativ 45 de minute, adăugând mai mult stoc cu 1/4 cană până la subțire, dacă este necesar. Faceți înainte: Ragu poate fifăcut cu 2 zile înainte. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstreazărăcit. Reîncălziți înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Stoc
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Condimentează cu sare; adaugăpaste și gătește, amestecând ocazional, până la 1 minut înainte de al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
10
Transferați ragu la o abilitate marepeste căldură medie-mare.
11
Adăugați paste și aruncați pentru a acoperi. Se amestecă o parte din apa rezervată pentru paste cu linguri dacă sosul pare uscat.Împărțiți pastele între farfurii calde.