Clasic Ragu Bolognese

Clasic Ragu Bolognese
Ragu Bolognese clasic ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 726 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, ceapă, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi considerat destul de scump, costând în jur $3.87 pe portie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Ragul de sos Bolognese (sos Bolognese), Sos bolognez (Ragu Bolognese), și Ragu Bolognese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapă, țelină și morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
3
Se sotează până se înmoaie, 8-10 minute.
4
Adăugați carne de vită, vițel și pancetta; sotati,despartindu-va cu dosul unei linguri, pana candbrowned, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Carne De VităCarne De Vită
VitelVitel
5
Adăugați vin; se fierbe 1 minut, amestecând desși răzuirea bucăților rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
6
Adăugați 2 1/2 căni de stoc și pastă de roșii;se amestecă pentru a se amesteca. Reduceți căldura la foarte scăzut și fierbeți ușor, amestecând ocazional,până când aromele se amestecă, 1 1/2 ore. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pasta De TomatePasta De Tomate
StocStoc
7
Aduceți laptele la foc mic într-o cratiță mică; adăugați treptat lasos. Acoperiți sosul cu capacul ușor întredeschis și fierbeți la foc mic,amestecând ocazional, până când laptele este absorbit, aproximativ 45 de minute, adăugând mai mult stoc cu 1/4 cană până la subțire, dacă este necesar. Faceți înainte: Ragu poate fifăcut cu 2 zile înainte. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstreazărăcit. Reîncălziți înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
StocStoc
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Condimentează cu sare; adaugăpaste și gătește, amestecând ocazional, până la 1 minut înainte de al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
10
Transferați ragu la o abilitate marepeste căldură medie-mare.
11
Adăugați paste și aruncați pentru a acoperi. Se amestecă o parte din apa rezervată pentru paste cu linguri dacă sosul pare uscat.Împărțiți pastele între farfurii calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PastePaste
SosSos
12
Se servește cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista