Claire Croque Madame
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Croque Madame De La Claire. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 644 calorii. Pentru $ 3.27 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte, sare, cornuri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Croque-Madame, Croque Madame, și Croque-Madame.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Sos: topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Bateți făina și gătiți, păstrându-i culoarea deschisă, aproximativ 1 până la 2 minute.
Bateți laptele și aduceți la fierbere, apoi coborâți focul la foc mic. Condimentează sosul cu sare, după gust și cayenne și continuă să gătești doar până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, aproximativ 3 minute. Se amestecă brânza și se lasă deoparte. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pe o tavă de foi căptușită cu folie de aluminiu, încălziți șunca și croissantele prăjite. Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Adăugați ouăle și apa și acoperiți cu un capac pentru a aburi ouăle ușor. Top fiecare felie de jos de croissant prăjită cu o lingurita de Dijon, apoi 3 felii de sunca fierbinte si 1 peste ou ușor. Puneți sosul de brânză peste ou și lăsați-l oarecum deschis cu fața, punând partea superioară a croissantului pe lateral.
Garnisiți cu pătrunjel sau arpagic și serviți.