Monkfish și Scoica Bourride

Monkfish și Scoica Bourride
Monkfish și Scoica Bourride este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 329 calorii. Pentru $5.36 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, frunze de busuioc, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Bourride cu lămâie a Amboliolis, Bourride (tocană de pește cu un Orkrokuloli), și Supă De Pește Bourride S 0toise - Provence Cu Un Sucololi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cartofi sferturi, apoi acoperiți cu 1 inch cu apă rece sărată într-o cratiță de 3 litri și fierbeți, acoperit, până când este fraged, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge într-o strecurătoare, apoi se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Spălați prazul într-un castron cu apă rece, agitați apa pentru a slăbi orice nisip și ridicați prazul din apă într-o sită pentru a se scurge. Se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
4
Pat monkfish uscat și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MonkfishMonkfish
5
Încălziți uleiul într-o tigaie adâncă de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi căutați ușor peștișorul pe toate părțile până devine auriu, aproximativ 2 minute în total (peștele nu va fi gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MonkfishMonkfish
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați peștele pe o farfurie folosind clești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
7
Încălziți 2 linguri de ulei din roșii fierte lent în tigaie la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi saut praz, fenicul și eșalotă, amestecând, până când se înmoaie și marginile încep să se rumenească, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
TomateTomate
FeniculFenicul
PrazPraz
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se adaugă usturoiul tăiat și saut-ul, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
9
Adăugați scoici, vin, apă, fulgi de ardei roșu, coajă și jumătăți de roșii și gătiți, acoperite, până când scoicile sunt complet deschise, 6 până la 10 minute, verificând fiecare minut după 6 minute și îndepărtând scoicile pe măsură ce se deschid complet. (Aruncați scoicile care nu s-au deschis după 10 minute.) Folosind clești, transferați scoici într-un castron mare sau supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
TomateTomate
ScoiciScoici
ApăApă
SupăSupă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
BolBol
10
Adăugați monkfish și cartofi în tigaie și fierbeți, acoperit, până când peștele este doar gătit, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MonkfishMonkfish
CartofiCartofi
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se ia de pe foc și se amestecă busuiocul și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și se toarnă peste scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BusuiocBusuioc
ScoiciScoici
SareSare
12
În timp ce monkfish gătește, frecați o parte a fiecărui pâine prăjită cu o parte tăiată de cățel de usturoi înjumătățit. Împărțiți bourride între 4 boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
MonkfishMonkfish
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Adăugați un pâine prăjită cu usturoi și acoperiți cu o lingură fiecare dintr-un arkuloli și tapenade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapenada De Masline, ImpartitaTapenada De Masline, Impartita
UsturoiUsturoi
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista