Cizmar de piersici și zmeură-Tini cu cremă de vis

Cizmar de piersici și zmeură-Tini cu cremă de vis
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da piersica si zmeura Cizmar-tini cu Dream Cream un try. Această rețetă servește 20 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 269 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Un amestec de smântână grea, extract de vanillan, cruste de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zmeură Piersic Cizmar, Zmeură Piersic Cizmar, și Peach-Zmeură Cizmar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Înveliți o tigaie de 10 pe 12 inci cu spray antiaderent sau ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Puneți 1 crustă în tigaie. Faceți găuri în crustă cu o furculiță sau cuțit și coaceți timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scurgeți sucul din piersici și umpleți crusta pregătită până la 3/4 plină cu piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
6
Combinați toate ingredientele cobbler, cu excepția crustei rămase și răspândiți peste piersici. Pe o placă de tăiere, așezați crusta de plăcintă rămasă plată și feliați în 10 benzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Așezați 5 benzi în diagonală peste cobbler și alte 5 în diagonală în direcția opusă. Puneți din nou în cuptor și coaceți timp de 45 până la 55 de minute, până când crusta se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Garnisiți cu zmeură și frunze de mentă și serviți cu cremă de vis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
9
Puneți toate ingredientele într-un bol de amestecare și bateți până se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
10
Se pune la frigider timp de 1 oră înainte de utilizare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista