Cizmar De Cireșe

Cizmar De Cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cizmarul cu cireșe. O porție conține 201 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 71 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ulei vegetal, amestec de brioșe de afine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 7 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cizmar De Cireșe, Se amestecă și se potrivesc Mama: Cherry Berry Cobbler, și Cizmar Cu Trei Fructe De Pădure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375. În vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri), amestecați afine nedrenate (din amestec de brioșe), umplutură de plăcintă și cireșe dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe DulciCireșe Dulci
AfineAfine
Amestec De BrioșeAmestec De Brioșe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de brioșe, laptele, uleiul, ouăle și coaja de lămâie până se umezesc. Aruncați aluatul cu 12 linguri mari pe fructe; se presară cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Amestec De BrioșeAmestec De Brioșe
FructeFructe
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Coaceți 28 până la 32 de minute sau până când partea superioară este maro aurie și scobitoarea introdusă în centrul crustei iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista