Cizmar Cu Fructe De Piatră

Cizmar Cu Fructe De Piatră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cizmarul cu fructe de piatră. Această rețetă face 8 porții cu 457 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de făină de porumb, smântână grea, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de fructe cu piatră de spanac: cea mai bună cină din fructe de vară, Cizmar de pere cu afine uscate și biscuiți de porumb măcinați cu piatră, și Plăcintă Cu Fructe De Piatră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc. Ungeți un vas de copt din sticlă sau ceramică 3-qt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Aruncați împreună ingredientele de umplere într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Bateți împreună făina, făina de porumb, praful de copt și sarea, apoi amestecați untul cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Adăugați 1 cană de smântână și amestecați doar până se formează un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
3
Se întinde aluatul pe o suprafață ușor făinată și se pudrează ușor cu făină, apoi se rulează cu un sucitor făinat într-o rundă groasă de 1/2 inch (aproximativ 10 inci în diametru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Tăiați biscuiții cu un tăietor ușor înfăinat. Dacă este necesar, adunați resturi și reluați o dată, apoi tăiați mai mulți biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
5
Aranjați biscuiții la o distanță de 1/2 inch peste umplutura fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
6
Ungeți blaturile cu crema de lingură rămasă, apoi presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
7
Coaceți până când toppingul este auriu și fructele clocotesc în centru, 25 până la 30 de minute. Se răcește la cald, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista