Cizmar Cu Fructe De Piatră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cizmarul cu fructe de piatră. Această rețetă face 8 porții cu 457 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de făină de porumb, smântână grea, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de fructe cu piatră de spanac: cea mai bună cină din fructe de vară, Cizmar de pere cu afine uscate și biscuiți de porumb măcinați cu piatră, și Plăcintă Cu Fructe De Piatră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc. Ungeți un vas de copt din sticlă sau ceramică 3-qt.
Aruncați împreună ingredientele de umplere într-un castron mare.
Bateți împreună făina, făina de porumb, praful de copt și sarea, apoi amestecați untul cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați 1 cană de smântână și amestecați doar până se formează un aluat.
Se întinde aluatul pe o suprafață ușor făinată și se pudrează ușor cu făină, apoi se rulează cu un sucitor făinat într-o rundă groasă de 1/2 inch (aproximativ 10 inci în diametru).
Tăiați biscuiții cu un tăietor ușor înfăinat. Dacă este necesar, adunați resturi și reluați o dată, apoi tăiați mai mulți biscuiți.
Aranjați biscuiții la o distanță de 1/2 inch peste umplutura fierbinte.
Ungeți blaturile cu crema de lingură rămasă, apoi presărați cu zahăr.
Coaceți până când toppingul este auriu și fructele clocotesc în centru, 25 până la 30 de minute. Se răcește la cald, 30 de minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. RELAX Riesling cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![RELAX Riesling]()
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.