Ciuperci și Chevre Sufleuri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ciuperci și Ch. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. O porție conține 276 calorii, 15g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, ciuperci shiitake și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Chevre Devils, Ode-to-Ch Bucrucvre Bruschetta, și Cartofi Piure De Cartofi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 și periați șapte ramekine de 1 cană cu unt. Înveliți ușor ramekinele cu 2 linguri de Parmigiano-Reggiano și așezați-le pe o foaie de copt robustă.
Într-o cratiță medie, topiți cele 4 linguri de unt.
Se amestecă făina și se gătește la foc moderat timp de 1 minut.
Bateți laptele și gătiți la foc moderat până când este neted și foarte gros, aproximativ 2 minute. Se amestecă sarea și cayenne. De pe foc, bateți gălbenușurile.
Lasă să se răcească ușor.
Se transferă într-un castron mare și se amestecă în chvre și ciuperci.
Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți albușurile cu crema de tartru la viteză medie-mare până se spumează. Măriți viteza la mare și bateți până se formează vârfuri ferme. Cu o spatulă de cauciuc, împăturiți albușurile în baza suflului până când nu rămân dungi de alb.
Puneți amestecul de souffl în ramekins, umplându-le la 1/2 inch sub jantă. Treceți degetul mare în interiorul marginii fiecărui ramekin pentru a ajuta sufletele să crească uniform.
Presărați restul de Parmigiano-Reggiano deasupra și coaceți în treimea inferioară a cuptorului până când suflantele sunt umflate și se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Alternativ, coaceți într-un suflet de 7 căni la 375 timp de 45 de minute.