Ciuperci umplute cu Crab II

Ciuperci umplute cu Crab II
Crab umplute Ciuperci II ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 49 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, carne de crab, castane de apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Ciuperci Umplute Cu Crab, Ciuperci Umplute Cu Crab, și Ciuperci Umplute Cu Crab.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Scoateți tulpinile din ciuperci, păstrând capacele. Tăiați tulpinile. Într-o cratiță medie, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Ungeți capacele de ciuperci cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4
În untul rămas, gătiți și amestecați tulpinile de ciuperci tocate și ceapa până se înmoaie. Amestecați treptat crema de brânză și muștarul în cratiță. Continuați să amestecați până se omogenizează. Se amestecă carnea de crab, castanele de apă și pimentos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
CrabmeatCrabmeat
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Se încălzește până se încălzește.
6
Umpleți capacele de ciuperci cu amestecul de carne de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
7
Presărați capacele umplute cu parmezan. Într-o tigaie superficială, coaceți capacele la 400 de grade timp de 10 până la 15 minute sau până când sunt fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista