Ciuperci umplute cu carne de porc și Pancetta

Ciuperci umplute cu carne de porc și Pancetta
Carne de porc și Pancetta Umplute ciuperci ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 200 de calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 30. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, parmezan, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Ciuperci Umplute Cu Șalotă, Spanac Și Pancetta, Pancetta Înfășurat Filet De Porc Umplut, și Cârnați De Porc-Ciuperci Umplute.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie mare de sote cu ulei de măsline, adăugați pancetta și puneți tigaia la foc mediu-mare. Gatiti pana cand pancetta incepe sa devina maro si crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adaugă ceapa și ardeiul roșu zdrobit și se condimentează cu sare, după gust. Gatiti pana cand ceapa este foarte moale si aromata, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
CeapăCeapă
SareSare
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut. Se amestecă tulpinile de ciuperci și rozmarinul și se sotează până când arată foarte maro și ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
5
Adăugați vinul alb și gătiți până când vinul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
VinVin
6
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
7
Într-un castron mare combinați carnea de porc, oul, parmezanul și pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
ParmezanParmezan
Carne De PorcCarne De Porc
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați amestecul de ciuperci răcit și combinați bine. Faceți un pic de tester și gătiți-l pentru a vă asigura că condimentul este corect. Se condimentează cu sare, dacă este necesar. Dacă umplutura pare puțin uscată, adăugați 1/4 până la 1/2 cană de apă pentru a umezi cu adevărat lucrurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
CiuperciCiuperci
ApăApă
SareSare
9
Umpleți fiecare capac de ciuperci cu generozitate cu umplutura. Aranjați pe o foaie de copt și coaceți până când umplutura este gătită și rumenită și crocantă deasupra, aproximativ 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
10
Transferați pe platourile de servire și serviți fierbinte.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista