Ciuperci umplute cu brânză slabă și slănină

Ciuperci umplute cu brânză slabă și slănină
Brânză Skinny și șuncă umplute ciuperci ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 86 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 52 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de slănină, pătrunjel, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciuperci Umplute Cu Bacon Și Brânză, Ciuperci umplute cu brânză și slănină, și Ciuperci umplute cu Bacon și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți tulpinile din ciuperci; capace de rezervă. Tăiați suficiente tulpini pentru a măsura 3/4 cană. Aruncați tulpinile rămase sau rezervați pentru o altă utilizare. Într-un castron mare, aruncați capacele de ciuperci cu vinaigretă; așezați părțile tulpinii în jos într-o tigaie de 15x10x1 inci fără grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca; scurgere.
5
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți slănină până când este crocantă; se scurge pe un prosop de hârtie. Crumble bacon; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
6
Scoateți și aruncați picăturile din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
În aceeași tigaie, încălziți 1 linguriță de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ceapa și tulpinile de ciuperci tocate; gatiti 4 pana la 6 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
9
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de ceapă, slănină, brânzeturi și muștar până se omogenizează bine. Se amestecă amestecul în capace de ciuperci; așezați părțile umplute în tigaie. Într-un castron mic, amestecați firimiturile de pâine și restul de 1/2 linguriță ulei de măsline; se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CiuperciCiuperci
MuștarMuștar
PătrunjelPătrunjel
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
10
Presărați amestecul de pesmet peste capacele de ciuperci umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
PâinePâine
11
Coaceți 10 până la 15 minute sau până când se încălzește bine și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Se servește cald.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista