Ciuperci umplute cu Bacon și Cheddar
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și primar? Ciupercile umplute cu Bacon și Cheddar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 95 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână slănină, brânză cheddar, ciuperci crimini și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Faceți ciuperci umplute cu slănină și Cheddar înainte, Cheddar-Ciuperci Umplute, și Cheddar-Ciuperci Umplute.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Se scurge, se taie cubulețe și se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Îndepărtați tulpinile de ciuperci. Puneți deoparte capacele. Tăiați tulpinile.
Într-o cratiță mare la foc mediu, topiți untul. Gătiți încet și amestecați tulpinile tocate și ceapa până când ceapa este moale.
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de tulpină de ciuperci, slănină și 1/2 cană Cheddar.
Se amestecă bine și se scoate amestecul în capacele de ciuperci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 15 minute sau până când brânza s-a topit.
Scoateți ciupercile din cuptor și presărați cu brânza rămasă.