Ciupercile umplute cu Bacon albastru ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 194 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de usturoi, ceapă, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Bacon Nuc Albastru Brânză Umplute Ciuperci, Ciuperci umplute cu slănină, brânză albastră și cireșe uscate, și Salată de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de tigaie cu slănină, acoperit cu un ou fiert tare.
Instrucțiuni
1
Gatiti fasiile de bacon intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand sunt crocante; scurgeți pe prosoape de hârtie. În timp ce slănina se gătește, îndepărtați tulpinile din ciuperci. Puneți capacele deoparte și tăiați tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
2
Adăugați untul în tigaie cu grăsime de slănină. Când s-a topit, amestecați tulpinile de ciuperci, ceapa și usturoiul. Gatiti, amestecand frecvent pana cand ceapa se caramelizeaza, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Ciuperci
Unt
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas mic de copt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
4
Odată ce amestecul de ceapă a atins o culoare maro profundă și bogată, puneți-l într-un blender împreună cu slănină, cremă de brânză, brânză albastră și pesmet. Se amestecă la scăzut până când ingredientele sunt tocate aproximativ și combinate uniform. Umpleți amestecul de brânză în capace de ciuperci și puneți-l în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Cremă De Brânză
Brânză Albastră
Ciuperci
Brânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când se rumenesc și se rumenesc ușor, 10 până la 15 minute.