Ciuperci Umplute Cu Bacon Albastru

Ciupercile umplute cu Bacon albastru ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 194 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de usturoi, ceapă, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Bacon Nuc Albastru Brânză Umplute Ciuperci, Ciuperci umplute cu slănină, brânză albastră și cireșe uscate, și Salată de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de tigaie cu slănină, acoperit cu un ou fiert tare.
Instrucțiuni
Gatiti fasiile de bacon intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand sunt crocante; scurgeți pe prosoape de hârtie. În timp ce slănina se gătește, îndepărtați tulpinile din ciuperci. Puneți capacele deoparte și tăiați tulpinile.
Adăugați untul în tigaie cu grăsime de slănină. Când s-a topit, amestecați tulpinile de ciuperci, ceapa și usturoiul. Gatiti, amestecand frecvent pana cand ceapa se caramelizeaza, 15-20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas mic de copt cu spray de gătit.
Odată ce amestecul de ceapă a atins o culoare maro profundă și bogată, puneți-l într-un blender împreună cu slănină, cremă de brânză, brânză albastră și pesmet. Se amestecă la scăzut până când ingredientele sunt tocate aproximativ și combinate uniform. Umpleți amestecul de brânză în capace de ciuperci și puneți-l în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când se rumenesc și se rumenesc ușor, 10 până la 15 minute.