Ciuperci Sălbatice Pierogies

Ciuperci Sălbatice Pierogies
Pierogies ciuperci sălbatice este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 6 porții cu 231 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Dacă aveți la îndemână unt, ciuperci cremini, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciuperci-Mere Pierogies, Salată Wild About You: salată de ciuperci sălbatice cu cimbru și inimă de Romaine, și Dip De Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă apă clocotită peste porcini într-un castron mic și se înmoaie până se înmoaie,10 până la 20 de minute. Ridicați porcini din apă, strângând excesul de lichid înapoi în vas și clătiți bine pentru a îndepărta orice nisip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă lichidul înmuiat printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie într-un castron și se rezervă.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Se toacă fin ceapa și usturoiul într-un robot de bucătărie, apoi se adaugă cremini și porcini și se pulsează până se toacă foarte fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Încălziți untul într-o tigaie la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți amestecul de ciuperci, amestecând frecvent, până când ciupercile sunt uscate și cu 1 nuanță mai închisă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați lichid de înmuiere rezervat și fierbeți, amestecând frecvent, până când amestecul este gros, uscat și începe să se rumenească, aproximativ 15 minute (va fi aproximativ 1 cană de umplutură). Se amestecă pătrunjelul și sarea și piperul după gust. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
1
Înjumătățiți aluatul și întindeți 1 bucată pe o suprafață ușor făinată într-o rundă de 15 inci, păstrând aluatul rămas înfășurat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
2
Tăiați runde (aproximativ 2
3
cu tăietor cu făină. Puneți 1 linguriță de umplutură în centrul fiecărei runde. Lucrând cu 1 rundă la un moment dat, umeziți marginile cu apă și pliați în jumătate pentru a forma o jumătate de lună, ciupind marginile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Transferați pierogies așa cum sunt asamblate pe un prosop de bucătărie praf de făină. Repetați cu rundele rămase, apoi faceți mai multe pierogii cu aluatul rămas și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
1
Gatiti ceapa in unt intr-o tigaie mare si grea la foc moderat, amestecand frecvent, pana se rumeneste, aproximativ 30 de minute. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Gatiti pierogies intr-o oala mare cu apa clocotita usor sarata pana se inmoaie, 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați cu o lingură cu fante în tigaie cu ceapă. Aruncați ușor pentru a acoperi și servi imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
1
* Umplerea poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, acoperită.* Pierogiile umplute pot fi înghețate 1 lună. Congelați pe o tavă până când este ferm, aproximativ 2 ore, apoi congelați în pungi de plastic sigilabile. Dezghețați înainte de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista