Ciuperci Sălbatice Pierogies
Pierogies ciuperci sălbatice este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 6 porții cu 231 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Dacă aveți la îndemână unt, ciuperci cremini, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciuperci-Mere Pierogies, Salată Wild About You: salată de ciuperci sălbatice cu cimbru și inimă de Romaine, și Dip De Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apă clocotită peste porcini într-un castron mic și se înmoaie până se înmoaie,10 până la 20 de minute. Ridicați porcini din apă, strângând excesul de lichid înapoi în vas și clătiți bine pentru a îndepărta orice nisip.
Se toarnă lichidul înmuiat printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie într-un castron și se rezervă.
Se toacă fin ceapa și usturoiul într-un robot de bucătărie, apoi se adaugă cremini și porcini și se pulsează până se toacă foarte fin.
Încălziți untul într-o tigaie la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți amestecul de ciuperci, amestecând frecvent, până când ciupercile sunt uscate și cu 1 nuanță mai închisă, aproximativ 8 minute.
Adăugați lichid de înmuiere rezervat și fierbeți, amestecând frecvent, până când amestecul este gros, uscat și începe să se rumenească, aproximativ 15 minute (va fi aproximativ 1 cană de umplutură). Se amestecă pătrunjelul și sarea și piperul după gust. Se răcește complet.
Înjumătățiți aluatul și întindeți 1 bucată pe o suprafață ușor făinată într-o rundă de 15 inci, păstrând aluatul rămas înfășurat.
Tăiați runde (aproximativ 2
cu tăietor cu făină. Puneți 1 linguriță de umplutură în centrul fiecărei runde. Lucrând cu 1 rundă la un moment dat, umeziți marginile cu apă și pliați în jumătate pentru a forma o jumătate de lună, ciupind marginile împreună pentru a sigila.
Transferați pierogies așa cum sunt asamblate pe un prosop de bucătărie praf de făină. Repetați cu rundele rămase, apoi faceți mai multe pierogii cu aluatul rămas și umplutura.
Gatiti ceapa in unt intr-o tigaie mare si grea la foc moderat, amestecand frecvent, pana se rumeneste, aproximativ 30 de minute. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald.
Gatiti pierogies intr-o oala mare cu apa clocotita usor sarata pana se inmoaie, 12-15 minute.
Transferați cu o lingură cu fante în tigaie cu ceapă. Aruncați ușor pentru a acoperi și servi imediat.
* Umplerea poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, acoperită.* Pierogiile umplute pot fi înghețate 1 lună. Congelați pe o tavă până când este ferm, aproximativ 2 ore, apoi congelați în pungi de plastic sigilabile. Dezghețați înainte de gătit.