Ciuperci-Pui Marsala
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de ciuperci-Marsala. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 309 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 2. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți piper, bulion de pui mai puțin sodiu, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până marsala ai putea urma acest curs principal cu Budincă lipicioasă de portocale și marsala ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Pui De Ciuperci Marsala, și Boluri Marsala cu ciuperci și pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați bulionul de pui și amidonul de porumb, amestecând bine; deoparte.
Așezați puiul între 2 bucăți de folie de plastic grea; Lira la 1/2-inch grosime, folosind un ciocan de carne sau un știft. Se acoperă cu spray de gătit; se presară cu sare și piper.
Presărați 2 linguri de pesmet uniform peste fiecare jumătate de piept de pui; înveliți cu spray de gătit.
Așezați o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până la cald; adăugați puiul. Gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Scoateți puiul din tigaie; acoperiți și păstrați la cald.
Încălziți aceeași tigaie, acoperită cu spray de gătit, la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci și ceapă eșalotă; gatiti 4-5 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand ocazional.
Adăugați vin; gatiti 1 minut.
Adăugați amestecul de bulion de pui; gătiți 2 până la 3 minute sau până când sosul se îngroașă.
Se ia de pe foc; adăugați unt, amestecând până se topește untul.