Ciuperci prăjite cu sos de brânză Feta
Ciuperci prajite cu sos de brânză Feta ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 284 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,71 USD pe porție. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână firimituri de pâine, suc de lămâie, brânză feta și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciuperci Portobello umplute cu brânză Feta, Friptură de flanc umplută cu ciuperci și brânză Feta, și Salată grecească cu brânză feta prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mică la 375 grade F (190 grade C).
Întindeți firimiturile de pâine într-un vas superficial. Înmuiați feliile de ciuperci în ou bătut, dragați-le în pesmet pentru a le acoperi și gătiți-le în ulei fierbinte până se rumenesc, aproximativ 5 până la 6 minute. Repetați până când toate ciupercile sunt fierte; scurgeți pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Amestecați brânza feta și sucul de lămâie într-un blender. Curgeți apa în amestecul feta pe măsură ce se amestecă până obțineți o consistență dorită.