Ciuperci picante-Chorizo brânză Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30 și costă 40 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 103 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de brânză mozzarella cu conținut scăzut de umiditate, ardei poblano prăjiți, maioneză mayo reală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Picant Cald Feta Brânză Dip, Ciuperci umplute cu Chorizo și brânză, și Chorizo Queso Dip cu bere și ardei iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă primele 4 ingrediente într-un castron mediu până se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lingură în placă de plăcintă de 9 inci sau farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
4
Coaceți 10 min.; se amestecă. Aranjați ardei iute, ciuperci și chorizo peste amestecul de brânză în 3 secțiuni separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese