Coacerea orzului cu ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 129 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, bulion de pui, pimientos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Plăcintă Cu Ciuperci Și Orz, Orz De Ciuperci, și Legume Orz Coace.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, sotati ciupercile si ceapa in unt pana se inmoaie. Se amestecă orz și pimientos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Orz
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Transferați într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Se dizolvă 3 lingurițe de bulion în 2 căni de apă; se amestecă amestecul de orz. Se acopera si se coace la 325 la 1 ora. Se dizolvă bulionul rămas în apa rămasă; se amestecă în amestecul de orz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Orz
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Coaceți, neacoperit, cu 30 de minute mai mult sau până când lichidul este absorbit și orzul este fraged.