Ciuperci Marinate

Ciuperci Marinate
Ciupercile marinate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 119 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de bouillon de vită, apă, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ciuperci Marinate, Ciuperci Marinate, și Ciuperci Marinate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă cuburile de bulion de pui și carne de vită în apă clocotită într-un castron; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cub De Bouillon De VităCub De Bouillon De Vită
Pui întregPui întreg
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați vin roșu, mărar, sos Worcestershire și pudră de usturoi; se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Vin RoșuVin Roșu
MărarMărar
3
Aranjați ciupercile în fundul unui aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Se toarnă amestecul de bulion peste ciuperci; se acoperă cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
BulionBulion
5
Gatiti la foc mic timp de 12 ore.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În12 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista