Ciuperci la grătar cu ulei de trufe și parmezan ras
Ciuperci la grătar cu ulei de trufe și parmezan ras este o garnitură fără gluten. Această rețetă servește 4 și costă 10,76 USD per porție. O porție conține 364 de calorii, 7 g de proteine și 32 g de grăsimi. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și cumpărați parmigiano-reggiano, ulei de canolan, pătrunjel plat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salata de rucola cu ulei de trufe albe, migdale Marconan și parmezan ras, spanac și ciuperci cu ulei de trufe și Salata de rucola cu parmezan ras, lămâie și ulei de măsline.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Ungeți ciupercile cu puțin ulei și asezonați-le cu sare și piper, după gust. Prăjiți-le până când sunt aurii și moi, apoi transferați-le într-un castron de servire sau un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Stropiți cu câteva lingurițe de ulei de trufe, puțin din pui de rucola și rade câteva bucăți de Parmigiano peste ciuperci.