Ciuperci Elvețiene Orzo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Swiss Mushroom Orzo. Această rețetă face 3 porții cu 470 calorii, 17g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, ciuperci, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciuperci Sănătoase, Orzo Și Supă Elvețiană {Vegetarian} & Marathon Update, Chard elvețian cu Orzo, fasole Cannelini și Pancetta, și Zucchini și ciuperci Orzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orzo conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-un robot de bucătărie, combinați brânza, 3 linguri de unt, usturoi, sare și piper; acoperiți și procesați până se omogenizează. Într-o cratiță mare, sotati ciupercile in untul ramas pana se inmoaie.
Scurgeți orzo și adăugați la ciuperci. Se amestecă amestecul de brânză până se topește.