Ciuperci de pădure fierte: Brasato di Funghi

Ciuperci de pădure fierte: Brasato di Funghi
Ciuperci de pădure fierte: Brasato di Funghi necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 251 calorii. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare și piper proaspăt crăpat, frunze de pătrunjel cu frunze plate, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 43%. Rețete similare includ Pollo al vino bianco con funghi (pui fiert în vin alb cu ciuperci), Brasato al Barolo (carne de vită fiartă în vin), și Brasato al vino rosso (carne de vită înăbușită în vin roșu).

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, combinați grăsimea, pătrunjelul, usturoiul, 4 linguri de ulei de măsline și pancetta și gătiți la foc mediu pentru a contopi aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
FatbackFatback
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați fulgii de piper și continuați să gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
3
Se adaugă ciupercile și se condimentează cu sare și piper, apoi se mărește focul și se sotează până când au eliberat toate sucurile și sucurile s-au evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
4
Adăugați roșiile și vinul și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Acoperiți parțial tigaia și gătiți la foc mediu-mic timp de 20 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Într-o tigaie mică, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline și adăugați firimiturile de pâine. Aruncați la foc mare până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Serviți ciupercile cu pesmetul presărat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista