Ciuperci Bourguignon lovit bucătărie

Ciuperci Bourguignon lovit bucătărie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ciuperca Bourguignon de la Smitten Kitchen. Această rețetă servește 4 și costă 4,53 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 487 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 4780 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de vin plin de corp, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până vin roșu corpolent ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri de semolă cu compot de smochine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Încercați lovit bucătărie, lovit bucătărie, și lovit bucătărie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline și 1 lingură de unt într-un cuptor olandez de dimensiuni medii sau o cratiță grea la foc mare. Căutați ciupercile și ceapa perlată până când încep să capete puțină culoare— ciupercile dvs. vor face un "scârțâit - scârțâit" încântător în timp ce sunt împinse în jurul tigaiei fierbinți— dar ciupercile nu eliberează încă lichid, aproximativ 3 sau 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scoateți ciupercile și ceapa din tigaie și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Coborâți flacăra la mediu și adăugați a doua lingură de ulei de măsline. Aruncați morcovul, ceapa, cimbru, câteva vârfuri bune de sare și câteva măcinări de piper negru în tigaie și gătiți timp de 5 minute, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut. Condimentează cu mai multă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
5
Adăugați vinul în oală, răzuind orice bucăți blocate de pe fund, apoi întoarceți focul până la capăt și reduceți-l la jumătate, ceea ce va dura aproximativ 4 până la 5 minute. Se amestecă pasta de roșii și bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Adăugați înapoi ciupercile și ceapa perlată cu orice sucuri care s-au adunat și aduceți amestecul la fierbere; reduceți temperatura astfel încât să fiarbă timp de 10 până la 15 minute, sau până când atât ciupercile, cât și ceapa sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Combinați făina și untul rămas cu o furculiță; amestecați acest lucru în tocană. Condimentează după gust cu sare și piper. Coborâți focul și fierbeți încă 10 minute. Dacă sosul este prea subțire, fierbeți-l pentru a reduce la o consistență de "acoperire". Condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
TocanăTocană
8
Pentru a servi, lingurați tocană peste un castron de tăiței de ou, dollop cu smântână, dacă utilizați, și presărați cu arpagic opțional sau parsley.Do înainte: tocanita de ciuperci se reîncălzește foarte bine în a doua și a treia zi, într-o cratiță mare la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista