Cireșe în sirop de vin condimentat cu crutoane de tort
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 414 calorii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $3.28 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de miere, vin, tort de lire sterline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cireșe În Sirop De Vin Condimentat, Cireșe În Sirop De Vin Roșu, și Portocale proaspete cu sirop de vin roșu condimentat.
Instrucțiuni
Așezați coaja de lămâie, boabele de piper, scorțișoara și rozmarinul pe un strat dublu de pânză de brânză. Adunați marginile de pânză de brânză împreună; legați bine.
Combinați vinul și următoarele 4 ingrediente (prin suc) într-o cratiță medie; aduceți la fierbere.
Adăugați sac tifon, și se fierbe 5 minute. Reduceți căldura și adăugați cireșe; se fierbe 5 minute, amestecând ocazional.
Scurgeți cireșele într-o strecurătoare peste un bol, rezervând lichid de gătit.
Așezați cireșele într-un castron mediu; aruncați punga de pânză de brânză. Întoarceți lichidul de gătit în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 20 de minute sau pana se reduce la 1 1/4 cani.
Se toarnă sirop de vin peste cireșe și se dă la frigider 1 1/2 ore sau până se răcește complet.
Preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați tortul în cuburi de 24 (1 inch) și aranjați cuburile de tort într-un singur strat pe o foaie de copt antiaderentă acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor, întorcând cuburile la fiecare 4 minute.
Combinați smântână și 1 lingură de miere. Lingură 1/2 cană amestec de cireșe în fiecare din cele 6 boluri sau pahare parfait; acoperiți fiecare porție cu 4 crutoane și 1 lingură amestec de smântână.