Cireșe-Fructe De Pădure Bezea Torte

Cireșe-Fructe De Pădure Bezea Torte
O porție conține 336 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,08 USD pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 18 ore. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, zahăr granulat, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Bezea De Înghețată Cu Fructe De Pădure Și Smântână, Fructe de padure ' n ' Cream Torte, și Fructe de padure ' n ' Cream Torte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu aproximativ 30 de minute înainte de a face coaja de bezea, așezați un separator de ouă peste un castron mic. Deschideți fiecare ou peste separatorul de ouă pentru a separa albul de gălbenuș. (Salvați gălbenușurile de ou pentru o altă rețetă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați albușurile într-un castron mediu curat și lăsați să stea la temperatura camerei până la 30 de minute.*
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți cuptorul la 275 F. tapetați o foaie de fursecuri cu o bucată de folie sau hârtie pergament de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
4
Adăugați crema de tartru în albușurile de ou; bateți cu un mixer electric la viteză mare până când amestecul pare spumos. Bateți în 3/4 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat; continuați să bateți aproximativ 5 minute, oprindu-vă ocazional pentru a răzui amestecul din partea și partea inferioară a bolului cu o spatulă de cauciuc, până când amestecul este lucios și formează vârfuri rigide atunci când bătăile sunt ridicate. (Nu vă bateți, deoarece coaja de bezea nu își va menține forma.) Pe foaia de prăjituri, modelați bezea într-o rundă de 9 inci cu spatele unei linguri, construind aproximativ o latură de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Cookie-uriCookie-uri
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
5
Coaceți 1 oră 30 de minute. Opriți cuptorul; lăsați bezea în cuptor cu ușa închisă 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor și răciți pe un suport de răcire cu 2 ore mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
7
Așezați un castron mediu și bătăile mixerului electric în frigider pentru a se răci. Acestea vor fi folosite pentru a bate frisca, care bate mai bine intr-un bol rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Așezați blocul de cremă de brânză pe o farfurie și lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 30 de minute pentru a se înmuia ușor. Sau pentru a înmuia crema de brânză în cuptorul cu microunde, îndepărtați învelișul de folie și puneți-l într-un castron cu microunde; Cuptor cu microunde pe mediu (50%) 45 până la 60 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Într-un castron mare, amestecați împreună crema de brânză înmuiată, 1/2 cană de zahăr și vanilia până se amestecă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Se toarnă frișca în vasul răcit. Introduceți bătătoarele răcite în mixerul electric. Bateți cu viteză mare până când frișca formează vârfuri moi atunci când bătăile sunt ridicate. Îndoiți ușor frișca și marshmallows în amestecul de cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
FrișcăFrișcă
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
BezeleBezele
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
11
Așezați bezea pe o farfurie de servire și lingurați umplutura pe bezea. Capac; refrigerați cel puțin 12 ore pentru a amesteca aromele, dar nu mai mult de 24 de ore.
12
Clătiți căpșunile cu apă rece și uscați pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
13
Tăiați carena sau" capacul " din fiecare căpșună cu vârful unui cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
14
Tăiați căpșunile pe lungime în felii pentru a măsura 1 cană. Într-un castron mediu, amestecați umplutura de plăcintă, căpșunile și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Plăcintă De UmplerePlăcintă De Umplere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Pentru a servi, puneți amestecul de fructe de pădure pe umplutură. Sau tăiați coaja de bezea în bucăți de servire și acoperiți fiecare porție cu amestecul de fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
DificultateExpert
Gata În18 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista