Cireșe-Fructe De Pădure Bezea Torte
O porție conține 336 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,08 USD pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 18 ore. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, zahăr granulat, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Bezea De Înghețată Cu Fructe De Pădure Și Smântână, Fructe de padure ' n ' Cream Torte, și Fructe de padure ' n ' Cream Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu aproximativ 30 de minute înainte de a face coaja de bezea, așezați un separator de ouă peste un castron mic. Deschideți fiecare ou peste separatorul de ouă pentru a separa albul de gălbenuș. (Salvați gălbenușurile de ou pentru o altă rețetă.)
Așezați albușurile într-un castron mediu curat și lăsați să stea la temperatura camerei până la 30 de minute.*
Încălziți cuptorul la 275 F. tapetați o foaie de fursecuri cu o bucată de folie sau hârtie pergament de gătit.
Adăugați crema de tartru în albușurile de ou; bateți cu un mixer electric la viteză mare până când amestecul pare spumos. Bateți în 3/4 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat; continuați să bateți aproximativ 5 minute, oprindu-vă ocazional pentru a răzui amestecul din partea și partea inferioară a bolului cu o spatulă de cauciuc, până când amestecul este lucios și formează vârfuri rigide atunci când bătăile sunt ridicate. (Nu vă bateți, deoarece coaja de bezea nu își va menține forma.) Pe foaia de prăjituri, modelați bezea într-o rundă de 9 inci cu spatele unei linguri, construind aproximativ o latură de 1 inch.
Coaceți 1 oră 30 de minute. Opriți cuptorul; lăsați bezea în cuptor cu ușa închisă 1 oră.
Scoateți din cuptor și răciți pe un suport de răcire cu 2 ore mai mult.
Așezați un castron mediu și bătăile mixerului electric în frigider pentru a se răci. Acestea vor fi folosite pentru a bate frisca, care bate mai bine intr-un bol rece.
Așezați blocul de cremă de brânză pe o farfurie și lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 30 de minute pentru a se înmuia ușor. Sau pentru a înmuia crema de brânză în cuptorul cu microunde, îndepărtați învelișul de folie și puneți-l într-un castron cu microunde; Cuptor cu microunde pe mediu (50%) 45 până la 60 de secunde.
Într-un castron mare, amestecați împreună crema de brânză înmuiată, 1/2 cană de zahăr și vanilia până se amestecă; pus deoparte.
Se toarnă frișca în vasul răcit. Introduceți bătătoarele răcite în mixerul electric. Bateți cu viteză mare până când frișca formează vârfuri moi atunci când bătăile sunt ridicate. Îndoiți ușor frișca și marshmallows în amestecul de cremă de brânză.
Așezați bezea pe o farfurie de servire și lingurați umplutura pe bezea. Capac; refrigerați cel puțin 12 ore pentru a amesteca aromele, dar nu mai mult de 24 de ore.
Clătiți căpșunile cu apă rece și uscați pe prosoape de hârtie.
Tăiați carena sau" capacul " din fiecare căpșună cu vârful unui cuțit.
Tăiați căpșunile pe lungime în felii pentru a măsura 1 cană. Într-un castron mediu, amestecați umplutura de plăcintă, căpșunile și sucul de lămâie.
Pentru a servi, puneți amestecul de fructe de pădure pe umplutură. Sau tăiați coaja de bezea în bucăți de servire și acoperiți fiecare porție cu amestecul de fructe de pădure.