Cipollini și mere cu slănină
Cipollini și mere cu slănină necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 113 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți la îndemână ceapă cipollini, frunze de cimbru, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Bacon Canadian Cu Mere, Saut mere cu Bacon, și Carne de porc cu mere, slănină și varză murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Adăugați mere în tigaie; gatiti 6 minute sau pana cand marginile sunt foarte maronii, amestecand frecvent.
Scoateți merele din tigaie; pune deoparte. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați slănină în tigaie; gatiti 3 minute sau pana cand sunt crocante.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând picături; puneți slănina deoparte.
Adăugați ceapa în picături în tigaie; acoperiți și gătiți 8 minute sau până devin aurii, amestecând ocazional. Se amestecă bulionul de pui, oțetul și frunzele de cimbru; gatiti 7 minute. Descoperi; întoarce merele în tigaie. Gatiti 3 minute sau pana se incalzeste bine. Se amestecă slănina, sarea și piperul.
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.