Cioppino

Cioppino
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cioppino. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 567 calorii, 45g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $7.22 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de scoici îmbuteliat, vin, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cioppino, Cioppino, și Cioppino.

Instrucțiuni

1
Gatiti usturoiul, ceapa, frunza de dafin, oregano si fulgii de ardei rosu cu sare si piper in ulei intr-o oala grea de 8 litri la foc moderat, amestecand, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă ardeiul gras și pasta de roșii și se gătește, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare și PiperSare și Piper
Pasta De TomatePasta De Tomate
Ardei GrasArdei Gras
Frunze De DafinFrunze De Dafin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați vin și fierbeți până se reduce cu aproximativ jumătate, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
3
Adăugați roșiile cu sucul lor, sucul de scoică și bulionul și fierbeți, acoperite, 30 de minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De ScoiciSuc De Scoici
TomateTomate
BulionBulion
SucSuc
4
În timp ce tocană fierbe, hack picior de crab prin coajă în bucăți de 2 până la 3 inci cu un cuțit mare și greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Adăugați bucăți de crab și scoici la tocană și fierbeți, acoperite, până când scoicile se deschid, 5 până la 10 minute, verificând fiecare minut după 5 minute și transferând scoicile deschise într-un castron cu clești sau o lingură cu fante. (Aruncați scoicile nedeschise după 10 minute.) Condimentați ușor fileurile de pește, creveții și scoicile cu sare și adăugați la tocană, apoi fierbeți, acoperite, până când sunt fierte, aproximativ 5 minute. Aruncați frunza de dafin, apoi întoarceți scoicile în oală și amestecați ușor pătrunjelul și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Frunze De DafinFrunze De Dafin
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
PătrunjelPătrunjel
CrevețiCreveți
BusuiocBusuioc
ScoiciScoici
CrabiCrabi
SareSare
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
CleșteClește
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Serviți imediat cioppino în boluri mari de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Nota bucătarilor: tocanita fără fructe de mare poate fi făcută cu 1 zi înainte. Se răcește, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Aduceți la foc mic înainte de a adăuga fructe de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De MareFructe De Mare
TocanăTocană

Ingrediente

1miciGarnitură: frunze proaspete de busuioc mărunțite și frunze întregiGarnitură: frunze proaspete de busuioc mărunțite și frunze întregi1Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)794pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOroșii întregi de prune, scurse, rezervând suc și tocateroșii întregi de prune, scurse, rezervând suc și tocate2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilStridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servireStridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servire2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de scoici îmbuteliatsuc de scoici îmbuteliat18smalls(2 inci) scoici cu coajă tare (1 1/2 lire), cum ar fi littlenecks, curățate(2 inci) scoici cu coajă tare (1 1/2 lire), cum ar fi littlenecks, curățate454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpicior de crab rege, dezghețat dacă este înghețatpicior de crab rege, dezghețat dacă este înghețat3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu secvin roșu sec32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleybusuioc proaspăt tocat măruntbusuioc proaspăt tocat mărunt591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tăiat cu frunze platepătrunjel proaspăt tăiat cu frunze plate4maricăței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați1ardei gras verde, tăiat în zaruri de 1/4 inciardei gras verde, tăiat în zaruri de 1/4 inci454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOsnapper roșu fără piele sau fileuri de halibut, tăiate în bucăți de 1 1/2 inchsnapper roșu fără piele sau fileuri de halibut, tăiate în bucăți de 1 1/2 inch591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt1Oreos dublu umplutoregano uscat, sfărâmatoregano uscat, sfărâmat1Oreos dublu umplutfulgi uscați de ardei roșu fierbintefulgi uscați de ardei roșu fierbinte2Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite340pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOscoici de mare, mușchi dur îndepărtat din partea fiecăruia, dacă este necesarscoici de mare, mușchi dur îndepărtat din partea fiecăruia, dacă este necesar454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcreveți (16 până la 20), decojiți (cozile și segmentul inferior al cojilor lăsate intacte) și deveinedcreveți (16 până la 20), decojiți (cozile și segmentul inferior al cojilor lăsate intacte) și deveined6creveți și cu veneAcompaniament: focaccia sau pâine cu aluatAcompaniament: focaccia sau pâine cu aluat22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire1Frunze de dafin turcești sau 1/2 frunze de dafin din CaliforniaFrunze de dafin turcești sau 1/2 frunze de dafin din California
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista