Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cioppino. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 567 calorii, 45g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $7.22 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de scoici îmbuteliat, vin, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cioppino, Cioppino, și Cioppino.
Instrucțiuni
1
Gatiti usturoiul, ceapa, frunza de dafin, oregano si fulgii de ardei rosu cu sare si piper in ulei intr-o oala grea de 8 litri la foc moderat, amestecand, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă ardeiul gras și pasta de roșii și se gătește, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Sare și Piper
Pasta De Tomate
Ardei Gras
Frunze De Dafin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați vin și fierbeți până se reduce cu aproximativ jumătate, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
3
Adăugați roșiile cu sucul lor, sucul de scoică și bulionul și fierbeți, acoperite, 30 de minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Scoici
Tomate
Bulion
Suc
4
În timp ce tocană fierbe, hack picior de crab prin coajă în bucăți de 2 până la 3 inci cu un cuțit mare și greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
5
Adăugați bucăți de crab și scoici la tocană și fierbeți, acoperite, până când scoicile se deschid, 5 până la 10 minute, verificând fiecare minut după 5 minute și transferând scoicile deschise într-un castron cu clești sau o lingură cu fante. (Aruncați scoicile nedeschise după 10 minute.) Condimentați ușor fileurile de pește, creveții și scoicile cu sare și adăugați la tocană, apoi fierbeți, acoperite, până când sunt fierte, aproximativ 5 minute. Aruncați frunza de dafin, apoi întoarceți scoicile în oală și amestecați ușor pătrunjelul și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Frunze De Dafin
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Pătrunjel
Creveți
Busuioc
Scoici
Crabi
Sare
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Clește
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Serviți imediat cioppino în boluri mari de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Nota bucătarilor: tocanita fără fructe de mare poate fi făcută cu 1 zi înainte. Se răcește, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Aduceți la foc mic înainte de a adăuga fructe de mare.