Ciocolată și brânză Daneză

Ciocolată și brânză Daneză
Ciocolata și brânza Daneză necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 162 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 8. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, sare de mare, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 834 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Brânză De Ciocolată Daneză, Brânză Cremă De Ciocolată Daneză, și Ciocolată, fructe de pădure și cremă de brânză Daneză.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Umplere: într-un castron mic, amestecați brânzeturile, gălbenușul de ou, făina, zahărul, vanilia și sarea până se omogenizează. Îndoiți chipsurile de ciocolată. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Tăiați fiecare foaie de patiserie în 4 pătrate de dimensiuni egale. Puneți 4 pătrate de patiserie pe fiecare foaie de copt pregătită. Lingurați aproximativ 2 până la 3 lingurițe de umplutură în centrul fiecărei bucăți de patiserie. Îndoiți 1 colț al patiseriei în diagonală peste umplutură până la 1 inch de colțul opus. Folosind o perie de patiserie, periați ușor secțiunea pliată cu oul bătut. Îndoiți colțul opus peste patiseria periată cu ouă pentru a forma un danez deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
5
Ungeți patiseria cu ou bătut și coaceți până se umflă și auriu, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți din cuptor și răciți timp de 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista