Ciocolată și brânză Daneză
Ciocolata și brânza Daneză necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 162 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 8. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, sare de mare, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 834 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Brânză De Ciocolată Daneză, Brânză Cremă De Ciocolată Daneză, și Ciocolată, fructe de pădure și cremă de brânză Daneză.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Pune deoparte.
Umplere: într-un castron mic, amestecați brânzeturile, gălbenușul de ou, făina, zahărul, vanilia și sarea până se omogenizează. Îndoiți chipsurile de ciocolată. Pune deoparte.
Tăiați fiecare foaie de patiserie în 4 pătrate de dimensiuni egale. Puneți 4 pătrate de patiserie pe fiecare foaie de copt pregătită. Lingurați aproximativ 2 până la 3 lingurițe de umplutură în centrul fiecărei bucăți de patiserie. Îndoiți 1 colț al patiseriei în diagonală peste umplutură până la 1 inch de colțul opus. Folosind o perie de patiserie, periați ușor secțiunea pliată cu oul bătut. Îndoiți colțul opus peste patiseria periată cu ouă pentru a forma un danez deschis.
Ungeți patiseria cu ou bătut și coaceți până se umflă și auriu, aproximativ 15 minute.
Scoateți din cuptor și răciți timp de 5 minute înainte de servire.