Tocană De Vinete Arabă
Tocană de vinete Arabă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 168 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, vinete, garbanzos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Încercați Tocană De Okra (Rețetă Arabă), Mia Bamian Arabă miel și Okra tocană, și Tortma Stew - mica mea poftă de mâncare pe o masă tradițională arabă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți vinetele. Tăiați și aruncați tulpinile.
Tăiați vinetele în cuburi de 2 inci.
Într - o tigaie de 9 pe 13 inci, amestecați vinetele, ceapa și uleiul.
Coaceți într-un cuptor de 450, amestecând ocazional, până când vinetele sunt foarte moi atunci când sunt presate, aproximativ 45 de minute.
Scurgeți și clătiți garbanzos.
Scurgeți roșiile și rezervați sucul. Măsurați sucul și adăugați apă pentru a face 1 1/3 căni.
Adăugați garbanzos, roșii și amestec de suc în vinete.
Continuați să coaceți, amestecând ocazional, până când legumele sunt fierbinți, aproximativ 20 de minute.
Adăugați sare și piper după gust.