Ciocolata-zmeura Mascarpone baruri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.36 pe portie. O porție conține 593 calorii, 11g de proteine, și 42G de grăsime. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați gem de zmeură, zahăr granulat, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Mascarpone Ciocolată Toffee Baruri, Batoane De Ciocolată Caldă Cu Zmeură, și Ciocolată Zmeură Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: o tigaie de copt metalică antiaderentă de 7 pe 10 3/4 inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1
Așezați un suport pentru cuptor în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pulverizați tigaia cu spray de gătit cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați o bucată de hârtie pergament de 6 pe 18 inci în tigaie, permițând excesului de hârtie să depășească părțile laterale. Pulverizați ușor hârtia pergament cu spray de gătit cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Amestecați biscotti, untul, pudra de cacao și zahărul brun într-un robot de bucătărie până când amestecul formează firimituri umede. Apăsați ferm firimiturile pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Pachet Milk Duds
Biscotti
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți timp de 15 minute. Răciți crusta complet, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Întindeți gemul într-un strat uniform peste crustă folosind o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Așezați ciocolata într-un castron mic peste o cratiță cu apă abia fierbinte. Se amestecă ocazional până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Bateți brânza, smântâna, ouăle, zahărul granulat și vanilia până se omogenizează, folosind un bici, într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și Fistic
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană Necco
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă aluatul peste crusta răcită. Puneți la întâmplare ciocolata topită peste aluat. Rotiți ciocolata în aluat, folosind vârful unui cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Coaceți până se rumenesc ușor și centrul umpluturii se mișcă ușor când tigaia este agitată ușor, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați vasul de copt într-un suport de sârmă și răciți timp de 1 oră. Acoperiți tigaia cu plastic și dați-o la frigider timp de cel puțin 6 ore sau de preferință peste noapte până când este fermă.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bitul De Copt Portocaliu M&m
6
Rulați o spatulă subțire în jurul șuvițelor tigaiei pentru a slăbi umplutura.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Tăiați barele în bare de 1 1/2 pe 2 inci folosind un cuțit umed.