Ciocolata-zmeura Mascarpone baruri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.36 pe portie. O porție conține 593 calorii, 11g de proteine, și 42G de grăsime. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați gem de zmeură, zahăr granulat, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Mascarpone Ciocolată Toffee Baruri, Batoane De Ciocolată Caldă Cu Zmeură, și Ciocolată Zmeură Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: o tigaie de copt metalică antiaderentă de 7 pe 10 3/4 inch
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1
Așezați un suport pentru cuptor în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pulverizați tigaia cu spray de gătit cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Așezați o bucată de hârtie pergament de 6 pe 18 inci în tigaie, permițând excesului de hârtie să depășească părțile laterale. Pulverizați ușor hârtia pergament cu spray de gătit cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Roșii Feliate, Opțional
4
Amestecați biscotti, untul, pudra de cacao și zahărul brun într-un robot de bucătărie până când amestecul formează firimituri umede. Apăsați ferm firimiturile pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Biscotti
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Feliate, Opțional
5
Coaceți timp de 15 minute. Răciți crusta complet, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Întindeți gemul într-un strat uniform peste crustă folosind o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Așezați ciocolata într-un castron mic peste o cratiță cu apă abia fierbinte. Se amestecă ocazional până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Bateți brânza, smântâna, ouăle, zahărul granulat și vanilia până se omogenizează, folosind un bici, într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă aluatul peste crusta răcită. Puneți la întâmplare ciocolata topită peste aluat. Rotiți ciocolata în aluat, folosind vârful unui cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Coaceți până se rumenesc ușor și centrul umpluturii se mișcă ușor când tigaia este agitată ușor, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
5
Transferați vasul de copt într-un suport de sârmă și răciți timp de 1 oră. Acoperiți tigaia cu plastic și dați-o la frigider timp de cel puțin 6 ore sau de preferință peste noapte până când este fermă.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Bitul De Copt Portocaliu M&m
6
Rulați o spatulă subțire în jurul șuvițelor tigaiei pentru a slăbi umplutura.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, Opțional
7
Tăiați barele în bare de 1 1/2 pe 2 inci folosind un cuțit umed.