Ciocolată Wafer Fructe " Tart
Această rețetă servește 12. O porție conține 200 de calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, prăjituri cu napolitane de ciocolată, aromă de vanilie Jell-O cook & serve budincă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tarta Cu Fructe De Ciocolata Alba, Tartă cu nuci de ciocolată cu fructe uscate, și Ciocolată Albă-Tartă Cu Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Tăiați 10 napolitane în jumătate. Zdrobiți fin napolitane rămase; se amestecă cu margarină. Apăsați pe partea de jos a 9-inch springform pan. Stați napolitane înjumătățite în jurul marginii tigaiei, suprapunând ușor marginile și apăsând ferm părțile tăiate în firimituri pentru a le fixa.
Aduceți amestecul de budincă, laptele și smântâna la fierbere completă în cratiță la foc mediu, amestecând constant.
Se toarnă în crustă. Refrigerați 3 ore.
Se încălzește până se topește; lingura peste fructe. La frigider 1 oră.