Ciocolată-Unt De Arahide Cookie Tratează
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu unt de arahide cu ciocolată. Această rețetă face 36 de porții cu 140 de calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, vanilie, unt de arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Unt De Arahide Creme Cookie Tratează, Unt De Arahide Ciocolată Tratează, și Cupe De Biscuiți Cu Unt De Arahide Umplute Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°. aliniați foaia de cookie cu hârtie pergament Reynolds; pus deoparte. Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, uleiul, apa și oul până se formează aluatul moale.
Formați aluatul în bile de 1 inch. Pe foile de prăjituri căptușite, așezați bile la 2 inci distanță.
Coaceți 8 până la 9 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește 2 minute; scoateți din foile de cookie la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Într-un castron mic cu microunde, chipsuri de ciocolată cu microunde, unt și unt de arahide descoperite la 1 minut până la 1 minut 30 de secunde; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă vanilia.
Așezați 1 1/2 căni de zahăr pudră într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de 1 galon; pune deoparte.
Așezați 12 fursecuri răcite într-un castron mare.
Se toarnă 1/3 din amestecul de ciocolată peste fursecuri în castron. Folosind spatula de cauciuc, aruncați cookie-urile ușor pentru a acoperi.
Puneți fursecurile în pungă cu zahăr pudră; sigilați punga. Întoarceți ușor sacul pentru a acoperi cookie-urile.
Scoateți cookie-urile din pungă în raftul de răcire pentru a le seta. Repetați cu încă 12 fursecuri și 1/2 din amestecul de ciocolată rămas; repetați din nou până când toate fursecurile sunt acoperite, adăugând zahăr pudră suplimentar în pungă, după cum este necesar.