Ciocolată Specială Tratează
Special ciocolata tratează ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 42 de porții cu 114 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Taste Of Home necesită extract de vanillan, nuci pecan, sirop de porumb și lapte condensat. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Tratamente Speciale De Ciocolată Caldă, Tratează Speciale De Marshmallow, și (Secret sănătos) Decadent tort strat de ciocolata cu o glazura speciala de ciocolata.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, smântână unt și zahăr până la lumină și pufos. Bateți în vanilie și sare. Adăugați treptat făină și amestecați bine. Acoperiți și refrigerați.
Pentru umplere, topiți chipsurile de ciocolată și scurtați într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; se amestecă până se omogenizează. Puneți deoparte 1/4 cană pentru glazură. Pentru ciocolata rămasă, amestecați nucile pecan, laptele, vanilia și sarea. Acoperiți și refrigerați până se răcește, aproximativ 15 minute.
Plasați un 16-in. x 12-în. bucată de folie într-o foaie de copt unsă; se presară ușor cu făină. Împărțiți aluatul în jumătate; așezați o porție pe folie.
Rulați într-un 14-in. x 5-în. dreptunghi.
Întindeți jumătate din umplutură pe lungime pe jumătate din aluat până la 1/2 in. de margini. Folosind folie, pliați aluatul peste umplutură; sigilați marginile. Repetați cu aluatul rămas și umplutura.
Se coace la 350 la 15-20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe o grătar timp de 10 minute.
Pentru glazură, ciocolată caldă rezervată; se amestecă siropul de porumb și apa.
Răspândiți peste cookie-uri. Se răcește complet.
Tăiați în lățime în 3/4-in. benzi.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tratament. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.