Ciocolată-Portocaliu Tort Pops

Ciocolată-Portocaliu Tort Pops
Reteta Ciocolata-portocaliu tort Pops poate fi făcută în aproximativ 4 ore. O porție conține 338 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 36. Este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți zahăr pudră3 linguri lapte, chipsuri de ciocolată dulce-amăruie, ulei de șofrănel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți prepara. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Cranberry Orange Vanilie Tort Pops, Slab Suc De Portocale Halloween Tort Pops, și Aur Sclipici Cake Pops (Lemon Cake Pops) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 36 de bețe de gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Popsicle SticksPopsicle Sticks
1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Pulverizați o foaie de copt cu margini de 11 x 8 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați o bucată de hârtie pergament peste foaia de copt, permițând excesului să cadă peste părți. Pulverizați hârtia pergament cu spray-ul de gătit. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Într-un castron mediu, amestecați făina, pudra de cacao, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Într-un mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete, bateți untul și zahărul granulat la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 1 minut. Bateți ouăle, pe rând, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
5
Adăugați brânza mascarpone, sucul de portocale și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
6
Se amestecă până se combină bine. Adăugați treptat amestecul de făină până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
7
Răsturnați aluatul în foaia de copt pregătită, întinzând aluatul pe margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Coaceți până când un tester de tort iese curat, 12 până la 15 minute. Se răcește în tigaie timp de 30 de minute. Folosind excesul de pergament pentru a ridica, scoateți cu grijă tortul de pe foaia de copt și răciți complet pe o grătar timp de aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Pentru glazură: în timp ce prăjitura se răcește, combinați zahărul cofetarilor, laptele, extractul de vanilie și untul într-un castron mediu. Folosind un mixer electric de mână, combinați ingredientele până se omogenizează, adăugând mai mult lapte dacă este necesar (glazura trebuie să fie rigidă). Adăugați treptat colorantul alimentar portocaliu până la culoarea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Colorant Alimentar Verde, Portocaliu și Negru, OpționalColorant Alimentar Verde, Portocaliu și Negru, Opțional
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Tăiați tortul răcit în jumătate. Folosind un cuțit zimțat, tăiați stratul superior de jumătăți de tort pentru a face o suprafață plană.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
11
Întindeți glazura peste o jumătate din tort. Se acoperă cu cealaltă jumătate de tort. Se dă la frigider timp de 45 de minute până la 1 oră până când glazura s-a setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1
Combinați ciocolata și uleiul de șofrănel într-un castron mic și puneți-l peste o cratiță cu apă abia fiartă. Se amestecă ocazional până când ciocolata s-a topit și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De șofrănelUlei De șofrănel
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Tapetați o foaie de copt cu hârtie cerată.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Tăiați tortul în pătrate de 1 1/4 inch. Introduceți un băț de gheață în capătul fiecărui pătrat de tort. Înmuiați pătratele de tort în ciocolata topită, scuturând orice exces de ciocolată. Decorați cu stropi și așezați pe foaia de copt pregătită. Repetați cu restul pătratelor de tort. Dați la frigider PoP-urile până când ciocolata s-a întins, 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Glazura De Decor MaroGlazura De Decor Maro
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Popsicle SticksPopsicle Sticks
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tort Pop pe Meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții36
Scor De Sănătate4
Revista