Ciocolată Caldă Pariziană
Ciocolata caldă pariziană ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 99 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 290 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce, lapte, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată Caldă Pariziană, Finalist De Coacere Dulce-Amăruie # 6: Tort Rafinat, Virtuos, Vegan Parizian Cu Mousse De Ciocolată, și Ciocolată caldă și Marshmallow Toasted Pots de Creme pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În partea superioară a unui cazan dublu, amestecați lapte, ciocolată, cacao și zahăr.
Așezați peste apa fierbinte și gătiți, amestecând ocazional cu un bici, până când ciocolata s-a topit și amestecul este neted și fierbinte, aproximativ 20 de minute. (Nu aveți un cazan dublu?
Încălziți amestecul de ciocolată într-o cratiță mică peste o tigaie mai mare cu apă clocotită.) Se amestecă smântâna și se încălzește.
Se toarnă în Căni, se acoperă cu frișcă și așchii de ciocolată, dacă se dorește, și se servește cât este cald.
Variație: faceți ciocolată Mocha la Paris înlocuind cafeaua fierbinte, puternic preparată cu frișcă.