Ciocolată Caldă Cu Mentă Alpină
Alpine Mint Hot Chocolate ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 569 calorii, 9g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cacao de copt, chipsuri de copt cu vanilie, bomboane de mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată caldă și oale de cremă de Marshmallow prăjite, Omletă Alpină, și Autoroute Alpine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic răcit, amestecați frișcă, zahăr pudră, cacao și 1/4 linguriță extract de mentă cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți laptele doar pentru a fierbe la foc mediu - mic-nu fierbeți. Reduceți căldura la minim.
Adăugați chipsuri de copt; se amestecă constant cu sârmă până se topește și se omogenizează. Se amestecă 1/2 linguriță extract de mentă.
Se toarnă ciocolată fierbinte în căni sau căni. Completați fiecare porție cu frișcă.
Se ornează cu trestie de bomboane pentru agitare sau se presară cu bomboane zdrobite.