Ciocolata calda-caramele ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.48 pe portie. O porție conține 549 calorii, 10g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce, ciocolată, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ciocolată caldă și Marshmallow Toasted Pots de Creme, Tort de ciocolată cu glazură de ciocolată lipicioasă, și Tort de ciocolată cu glazură de ciocolată lipicioasă.
Instrucțiuni
1
Într-o oală cu sos cu fund mediu greu, încălziți laptele, apa și zahărul la fiert, apoi îndepărtați-l de pe foc și bateți în ciocolată și chipsuri de butterscotch până se topesc în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Butterscotch
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Se toarnă în cani mici sau cupe și se acoperă cu frișcă și zdrobit