Ciocolată Caldă Alcoolică
Ciocolata caldă alcoolică este o fără gluten băutură. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 474 calorii, 10g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână miere, ROM, băț de scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ciocolată Caldă Alcoolică, Nigella Lawson Ciocolată Caldă Alcoolică, și Ciocolată caldă și Marshmallow Toasted Pots de Creme.
Instrucțiuni
Puneți laptele într-o cratiță și rupeți ciocolata în bucăți și adăugați în lapte împreună cu un băț de scorțișoară, miere și zahăr.
Se încălzește ușor până se topește ciocolata.
Adăugați vanilia și amestecați cu un tel mic; încă bateți, adăugați mai întâi o lingură de rom și gustați pentru a vedea dacă doriți mai mult (nu are rost să turnați totul dintr-o dată, deoarece este prea târziu pentru a face ceva în acest sens, dacă este prea puternic pentru dvs.) și adăugați mai mult zahăr dacă doriți mai dulce. Scoateți bățul de scorțișoară și turnați în 2 căni de cappuccino sau latte.