Ciocolată Alune Unt De Arahide Lava Cookie-Uri
Cookie-urile de lavă cu unt de arahide cu alune de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 228 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 31 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 40 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare de linguriță redusă, zahăr granulat, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cookie-Uri Sandwich Cu Unt De Arahide Cu Alune De Ciocolată, Prăjituri De Lavă Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Tort De Lavă Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide.
Instrucțiuni
Topiți 3 linguri de unt într-o cratiță mică setată la foc mediu. Reduceți căldura la minim și amestecați chipsurile de ciocolată. Se amestecă până se topește; se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.Bateți oul, zahărul, sarea și ambele extracte într-un castron mediu timp de aproximativ 2 minute folosind viteza mare a unui mixer electric de mână. Bateți în amestecul de ciocolată topită.Se amestecă bine făina și praful de copt, apoi se amestecă amestecul de făină în amestec de ciocolată și nuci. Acoperiți vasul cu folie de plastic și răciți timp de o oră sau mai mult.Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. tapetați o foaie de biscuiți cu hârtie pergament. Lucrând pe rând, scoateți linguri generoase de aluat și formați-le într-o movilă puțin mai mare decât o minge de golf. Apăsați o gaură în movilă și umpleți-o cu o linguriță de alune de ciocolată răcită. Sigilați gaura cu mai mult aluat.
Așezați bile de aluat la aproximativ 3 centimetri distanță pe foaia de copt căptușită.
Coaceți cookie-urile câte o coală timp de exact 12 minute.
Scoateți cookie-urile din cuptor și imediat deasupra cu puncte de unt de arahide.
Lăsați-l să stea pe fursecurile fierbinți și topiți-l. Punctați toppingul de unt de arahide cu puțin mai multă răspândire de alune.
Lăsați să se răcească complet pe foile de copt, apoi transferați cu grijă pe o grătar pentru a se răci complet. puteți mânca aceste cald, sau rece, rece, apoi transporta undeva.