Ciocolata Spiderweb Tratează
Reteta Ciocolata Spiderweb tratează ar putea satisface pofta ta Europeană în jurul valorii de 40 minute. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 714 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, marshmallows ferm, cereale de orez cu ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cookie-Uri De Păianjen De Ciocolată, Cupcakes Din Pânză De Păianjen Cu Ciocolată, și Cookie-Uri Ultimate Chocolate Spiderweb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați marshmallows, unt de arahide și unt într-un castron mare pentru microunde. Cuptor cu microunde la maxim 2 minute.
Scoateți din cuptorul cu microunde folosind mănuși de cuptor. Se amestecă energic amestecul de unt de arahide cu o lingură de lemn până se omogenizează.
Adăugați cereale și amestecați până când sunt bine acoperite. Puneți rapid amestecul într - o tigaie ușor unsă de 15 x 10 inci și apăsați într-un strat uniform. Se răcește 5 minute sau până când este ferm.
Tăiați amestecul de cereale în cercuri cu un tăietor rotund de 3 inci. Păstrați amestecul de cereale în exces într-un recipient etanș pentru gustări mai târziu.
Așezați bucăți de ciocolată cu lapte într-un vas mic de sticlă sau o cană de măsurare pentru microunde. Cuptor cu microunde la mediu (50% putere) 2 minute sau până când ciocolata pare că abia începe să se topească. Se amestecă ciocolata până se omogenizează.
Așezați bucăți de ciocolată albă într-o pungă de congelator cu fermoar. Sigilați parțial punga și așezați-o în poziție verticală într-o ceașcă mică de măsurare sigură pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la mediu (50% putere) 1 minut. Strângeți ușor punga până se omogenizează. Decupați o gaură mică în 1 colț al sacului pentru a crea o mică deschidere.
Întindeți ciocolata cu lapte topit deasupra a 1 cerc. În timp ce ciocolata cu lapte este încă moale, stropiți ciocolată albă în 3 inele deasupra ciocolatei cu lapte. Începând din centru, trageți o culegere de lemn prin inele pentru a crea o "pânză."Faceți același lucru din nou cu cercurile rămase și ciocolata. Dați la frigider 30 de minute sau până când ciocolata este fermă. A se păstra într-un recipient etanș până la 3 zile.