Ciocolata-Souffl Crepes

Ciocolata-Souffl Crepes
Chocolate-souffl Crepes-ul de la sos de ciocolată ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 137 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte accesibilă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou, oul, uleiul vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Încercați Souffl Crepes-Uri, Omleta cu sos de branza si sunca si sos de sunca, și Quiche Jimmy ' s souffl cu șuncă, brânză și sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați 1/2 cană de făină într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați 1/2 cană de lapte, 2 lingurițe de zahăr, ulei și ou; adăugați amestecul în făină, amestecând cu un tel până aproape neted. Acoperiți aluatul; se răcește timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Înveliți o tigaie creponată de 8 inci sau o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă un aluat de 1/4 cană în tigaie; înclinați rapid tigaia în toate direcțiile, astfel încât aluatul acoperă tigaia cu o peliculă subțire. Gatiti aproximativ 1 minut. Ridicați cu atenție marginea crepului cu o spatulă pentru a testa coacerea. Crepul este gata să se întoarcă atunci când poate fi scuturat din tigaie și partea inferioară este ușor rumenită. Întoarceți crepa: gătiți 30 de secunde pe cealaltă parte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
6
Așezați crepa pe un prosop; lăsați-l să se răcească. Repetați procedura până când se folosește tot aluatul. Stivați crepele între straturi unice de hârtie de ceară sau prosoape de hârtie pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
7
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Combinați 2 linguri de zahăr, cacao și 2 lingurițe de făină într-o cratiță mică; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Adăugați 1/4 cană de lapte și gălbenuș; se amestecă cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Se pune la foc mic; gatiti 5 minute sau pana se ingroasa.
11
Se ia de pe foc. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
12
Se toarnă într-un castron mare; se lasă deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Bateți albușurile la viteza mare a unui mixer până se spumează. Adăugați treptat 1 lingură de zahăr, bătând până se formează vârfuri tari. Îndoiți ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în amestecul de ciocolată și pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Lingură 1/3 cană amestec de souffl în centrul fiecărei crepe; pliați în jumătate.
15
Așezați crepele umplute pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
16
Se coace la 350 timp de 10 minute sau până se umflă. Puneți sosul de ciocolată peste fiecare crep; se presară cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De FudgeSos Fierbinte De Fudge
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Garnisiți cu benzi de coajă portocalie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista