Ciocolata-Souffl Crepes
Chocolate-souffl Crepes-ul de la sos de ciocolată ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 137 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte accesibilă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou, oul, uleiul vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Încercați Souffl Crepes-Uri, Omleta cu sos de branza si sunca si sos de sunca, și Quiche Jimmy ' s souffl cu șuncă, brânză și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 1/2 cană de făină într-un castron mediu.
Combinați 1/2 cană de lapte, 2 lingurițe de zahăr, ulei și ou; adăugați amestecul în făină, amestecând cu un tel până aproape neted. Acoperiți aluatul; se răcește timp de 1 oră.
Înveliți o tigaie creponată de 8 inci sau o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până la fierbinte.
Scoateți tigaia de pe foc.
Se toarnă un aluat de 1/4 cană în tigaie; înclinați rapid tigaia în toate direcțiile, astfel încât aluatul acoperă tigaia cu o peliculă subțire. Gatiti aproximativ 1 minut. Ridicați cu atenție marginea crepului cu o spatulă pentru a testa coacerea. Crepul este gata să se întoarcă atunci când poate fi scuturat din tigaie și partea inferioară este ușor rumenită. Întoarceți crepa: gătiți 30 de secunde pe cealaltă parte.
Așezați crepa pe un prosop; lăsați-l să se răcească. Repetați procedura până când se folosește tot aluatul. Stivați crepele între straturi unice de hârtie de ceară sau prosoape de hârtie pentru a preveni lipirea.
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați 2 linguri de zahăr, cacao și 2 lingurițe de făină într-o cratiță mică; se amestecă bine.
Adăugați 1/4 cană de lapte și gălbenuș; se amestecă cu un bici.
Se pune la foc mic; gatiti 5 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc. Se amestecă vanilia.
Se toarnă într-un castron mare; se lasă deoparte să se răcească.
Bateți albușurile la viteza mare a unui mixer până se spumează. Adăugați treptat 1 lingură de zahăr, bătând până se formează vârfuri tari. Îndoiți ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în amestecul de ciocolată și pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas.
Lingură 1/3 cană amestec de souffl în centrul fiecărei crepe; pliați în jumătate.
Așezați crepele umplute pe o foaie de copt.
Se coace la 350 timp de 10 minute sau până se umflă. Puneți sosul de ciocolată peste fiecare crep; se presară cu zahăr pudră.
Garnisiți cu benzi de coajă portocalie, dacă doriți.