Ciocolata Creme Brulee
Reteta crema de ciocolata Brulee este gata în aproximativ 2 ore și 50 de minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest desert are 852 calorii, 11g de proteine, și 72g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,75 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați lichior de ciocolată, zahăr, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway}, Ciocolata Creme Brulee, și Ciocolata Creme Brulee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-o cratiță de dimensiuni medii la foc mediu-mare, combinați smântâna grea, zahărul, lichiorul și vanilia. Când amestecul este cald se adaugă pudra de cacao și ciocolata și se amestecă până se amestecă.
Așezați gălbenușurile de ou într-un castron mare din oțel inoxidabil. Adăugați încet amestecul cald de ciocolată la ouă, puțin câte puțin, în timp ce bateți. Se strecoară și se toarnă în ramekine individuale din porțelan.
Așezați ramekinele într-o tigaie mare.
Turnați suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinilor.
Coaceți până când este ferm în centru, aproximativ 30 de minute.
Scoateți ramekinele din Baia de apă și lăsați să se răcească complet.
Se pune la frigider 2 ore. Praf cu zahăr și caramelizați cu o torță de propan.